Kategorier
Webbproduktion

WordPress vs Shopify

Skillnaden mellan dem

den största skillnaden mellan att använda sig utav Shopify jämfört med WordPress är att Shopify är en online server, medan WordPress är en ensamstående mjukvara som behöver laddas ned genom nätet.

Styrkor

Shopify är en mycket mer lämplig sida för att använda som en online försäljnings hemsida jämfört med WordPress. Som är uppbyggd på ett sätt som passar mer för bloggar eller nyheter sidor. Där du om du ska använda den för nät försäljning så krävs det många fler steg för dig att skapa en färdig sida jämfört med Shopify.

Med Shopify har de en kundservice. Detta gör att om du har några frågor eller problem så kan du alltid kontakta dem. Medan med WordPress har de ingen kundservice vilket gör att du får leta information själv och lösa det på egen hand.

Det som är väldigt bra med att använda sig med Shopify för att skapa en online försäljnings hemsida är att du behöver inga grund kunskaper om programmering från innan.

Svagheter

Shopify är en betald tjänst vilket kan vara en svaghet jämfört med WordPress som är gratis vilket gör att många ny startade företag kan vilja göra den på egen hand istället.

En annan svaghet är att denna tjänst ger inte dig många möjligheter till att göra andra typer utav hemsidor utan det är fokuserat på online försäljnings sidor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.